Şehit Cihan Yıldız İlkokulu

Vizyon: Mamak Ortaokulundan bugüne kadar gelen saygınlığımızı ve güvenilirliğimizi devam ettirerek,kalitemizi sürekli yükselterek, hizmet yürüttüğümüz bölgede dönüşüm lideri olmaktır.

Misyon: Şehit Cihan Yıldız İlköğretim okulu öğrencilerinin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Evrensel düşünüp yerel hareket edebilen, Türkiye´nin geleceğini şekillendirecek Güvenilir, girişimci, akıl ve bilim ışığında ilerleyen, Bilgiye ulaşma yollarını bilen ve bilgi üreten, Kendisini gerçekleştiren, Kendisiyle ve çevresi ile barışık Kendi başına doğru kararlar alabilen, Kendine yetebilen, Her türlü şiddet ve haksızlığa karşı çıkabilen, Teknolojiyi kullanabilen, Analitik düşünme becerisine sahip, Toplumsal duyarlılığı gelişmiş, Takım çalışmasına yatkın, Toplumun etik değerlerine sahip, Sosyal, sorumlu, aydın ve üreten bireyler olmaları için var olan tüm olanakları kullanmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:10 -14:55
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0312) 3687952

WEB - https://sehitcihanyildiz.meb.k12.tr

Adres - Misket Mahallesi 605.Sokak No 30 Mamak/ANKARA

Yerleşim Yeri - Misket Mahallesi 605.Sokak No:30 Mamak/ANKARA

Adres - Misket Mahallesi 605.Sokak No 30 Mamak/ANKARA